venerdì 5 aprile 2013

THE BIZZY BECS APRIL CHALLENGE - TIC TAC TOE


Ciao a tutti, oggi inizia il challenge di Aprile nel blog Bizzy Becs, questo mese il tema scelto da Carolyn è "Tic - Tac - Toe"; le regole sono le stesse del Bingo. Per la mia interpretazione ho scelto: -Wedding - Bling -Dry Embossing
ed ho creato una mini torta nuziale nei toni del blu.
 Questo mese in palio c'è un bellissimo
"Cheery Lynn Dies"
che potete trovare nel Bizzy Becs Online Store

Hello everyone, today is a day for a new challenge on the Bizzy Becs challenge blog the theme this mounth is chosen by Carolyin and is: "Tic - Tac  - Toe"; the rules are the same for the Bingo.
For my interpretation I chosen :
-Wedding - Bling - Dry Embossing  
and I created a mini wedding cake in the blue tone.
This mounth there is a gorgeous prize, a
"Cheery Lynn Dies"   
you can find on the Bizzy Becs Online Store this gorgeous dies in pre-order 





Vi aspettiamo con i vostri lavori e non dimenticate di guardare i bellissimi lavori delle ragazze del DT
We wait you with your gorgeous works and don't forget to see the stunning creation of the DT girls.

Con questa creazione partecipo a:
With this creation  I partecipe to:

A presto da..................................See you soon by 

10 commenti:

loz ha detto...

Stunning creation Francy..Loz

Karen ha detto...

Beautiful Francy!!!

NPurdum56 ha detto...

This is so cute! :) Nancee

Cathy Lee ha detto...

Awesome cake, Francy. Tilda and Edwin look adorable on top.
Hugz,
Cathy Lee

Anke ha detto...

Lovely creation. Thanks for joining us at Totally Gorjuss.
hugs Anke

Anonimo ha detto...

What a great idea, just beautiful Francy
Hugs Julie P

Karen ha detto...

I love the cake!! Very creative.

Karen

Ivana ha detto...

Che carino il dolce......bravissima!!!!
Ciao da Na'

Gina's Cards ha detto...

What a superb wedding cake! thank you for joining us at Marvelous Magnolia, good luck and I hope you will join us again in the next challenge!

Hugs
Gina x

Gunn (Merete) ha detto...

This is a beautiful wedding cake.
Thanks for joining us at SFTW.